mamba1 napisał(a):Mam problem z lokalną bazą danych.
http://kuratorium.kielce.pl/22683/nowe- ... ie-dziala/
mamba1 napisał(a):Mam problem z lokalną bazą danych.
manek napisał(a):Do 07.11.2017r. mam ważne upoważnienie do dostępu do SIO, czy mogę już złożyć wniosek o dostęp do SIO w nowej aplikacji .
manek napisał(a):Dziękuję za odpowiedź ale mam kolejne pytanie odnośnie starego SIO które robimy na 30 września, otóż program tworzy tabelki absolwentów z poprzedniego roku szkolnego a tych w szkole podstawowej nie mamy, ponieważ jest kl. VII(nawet rocznik nie zgadza mi się z tabelką) program wyświetla błąd: [U-109] i [U-110] Wartość w wierszu 8 w kolumnie 1 i 2 tabeli U2 jest różna od wartości "razem" w kolumnie 1i 2 w tabeli A1.
malgosia napisał(a):Moje upoważnienie jest aktualne , sprawdzane z poziomu dyrektora . Mogę logować się bez problemu na strefę dla zalogowanych ale na sio... już nie.
2) Czy dobrze rozumiem komunikaty iż uczniów gimnazjum (prawie 300 uczniów )włączonego do zespołu muszę zarejestrować na nowo? czy to samo dotyczy nauczycieli ?( ponad 100 pracowników)
Powrót do Systemy obsługi stypendiów, SIO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości